Sport sport sport
Door: Runneeee
Blijf op de hoogte en volg Annemiek & Runneeee
17 Augustus 2008 | China, Beijing
Een korte sportupdate:Vanochtend naar baanwielrennen geweest. Door het goede feest van gisteravond kwamen we helaas een uur na de start pas. Dus eigenlijkalleen Bos zien falen...
Vnv gaan we nog naar hockey. Eigenlijk alleen kaartjes voor Esp en Nwz. Toch mar proberen bij NL binnen te komen.
Ook hebben we kaartjes voor halve finale voetbal. Bra - Arg. Die proberen we nog weer te verkopen na gister. Die avond organiseren weeen grote integratiepaty met karaoke etc :D
(Ik zie net Bart Veldkamp en Bas van de Goor binnen komen)
Moregen duimen voorde beachers! Reinder vertelde gisteren dat hij dacht een goede kans te mken tegen de Georgische Brzilianen. Hope so, dan zien we ze i de halve finale weer terug!
Hasta Luego
17 Augustus 2008 - 15:46
H&F:
Veel plezier bij het spotten van de sporters enne niet te veul biertjes drinken na zo'n prachtige sportdag!
We kijken uit naar de zwarte pruik! -
18 Augustus 2008 - 10:22
Bram:
Goeie tip he, dat baanwielrennen :). Je had ook vandáág moeten gaan! -
18 Augustus 2008 - 15:23
Mirjam:
je kunt het maar druk hebben...jouw berichtjes worden steeds korter.
En met beachen zijn de Nederlanders èn de Zwitsers eruit. Voor wie moeten we nu juichen... -
19 Augustus 2008 - 09:42
Lisette:
Helaas heb ik de aanblik van julie, in de rol van fanatiek oranje-supporter, tot nu toe nog moeten missen. Doe dus nog maar even wat beter je best! Verder natuurlijk nog heel veel plezier gewenst!