laatste avondmaal @ Buenos Aires
Door: Runneeee & Annemiek
Blijf op de hoogte en volg Annemiek & Runneeee
25 Januari 2010 | Argentinië, Buenos Aires
Vandaag beginnen we aan onze laatste dag Buenos Aires. Morgen rond het middaguur stijgt ons vliegtuig alweer op.
Het was super om hier weer terug te zijn!! Voor Runneeee dan, want Miekje was er nog nooit geweest. Maar die is ook in een paar dagen helemaal verkocht. Voor ons gevoel duurde het allemaal veel te kort. We hebben de verplichte nummertjes in elk geval gedaan: het graf van Evita bezocht, gereisd in de 100 jaar oude houten wagonnetjes van Linea A, over de zondagmarkt gestruind (en wat gekocht) en de milonga bezochr in San Telmo. (Pap, je zult je hier helemaal thuis voelen!!!)
Ook het bezoek aan Tigre was succesvol. Dit keer met de Zwitsers uit Viñna del Mar. Nadat we het plaatselijke Giethoorn met een bezoek hadden vereerd, eindigden we heel verrassend op deze te hete en met muggen bezaaide dag toch in het locale pretpark.
Vanavond hebben we ons laatste avondmaal. En dat is eigenlijk maar beter ook. Het eten is hier zooooo ontzettend goed en de porties zooooo groot, en de heladerias (ijssalons) zo talrijk dat onze buikjes een beetje te rond zijn geworden. Hoewel deze nieuw verworven speklaag zeker goed van pas komt in NL, moeten we toch maar op dieet als we terug zijn. Maar eerst: nog één dagje/avondje lomo eten, ijs bij de munchi's, empanadas bij het lokale bakkertje en caipirinha's in de Konex.
Tot over een paar dagen!
@ Monique: thanx voor de tips!!
25 Januari 2010 - 16:22
Tymen:
Goede vlucht! Heb weer genoten van de verhalen. Groeten uit een koud Quebec... -
25 Januari 2010 - 16:51
Pap:
Goede vlucht terug!
Een goed gevoel om te weten dat jullie nu in BA zijn, het mekka van de Tango. Ooit wil ik een keer de milonga's in BA bezoeken. Vooralsnog kan ik hier letterlijk nog heel goed uit de voeten.
Tot binnenkort, Pap -
25 Januari 2010 - 17:42
H&F:
Goede thuisreis en alvast welkom terug in dit "ïjsland".
Geniet nog van die lekkere hapjes/pen vanavond, door de komende volleytrainingen gaan die extra pondjes er zo weer vanaf.......Ha,ha,hoop je! Groetjes. -
25 Januari 2010 - 18:55
Brul:
Geniet nog even deze avond en neem een stukje lomo mee! We spreken snel af voor de foto's en onze plannen als wereldverbeteraars (brrr). ;)
Buen viaje, nos vemos! -
26 Januari 2010 - 19:23
Edwin:
Alvast een warm welkom in dit koude kikkerlandje! Ben zeer benieuwd naar de kiekjes en we spreken snel weer! GrtZ